în comuna Voineşti, investiţii la standarde europene

voinestiAdmnistraţia locală a comunei Voineşti este permanent preocupată de proiecte ce au un impact important asupra comunităţii. La Voineşti există o bibliotecă ultramodernă, un Biblionet şi un departament care găzduieşte serviciile sociale din cadrul primăriei, asigurând condiţii optime de lucru pentru angajaţii primăriei. Toate aceste investiţii sunt în fostul sediu al grădiniţei din Voineşti. Spaţiul a fost complet reabilitat şi dotat conform cerinţelor europene.
„Aş putea spune că în anul 2016, avem o serie de proiecte finalizate şi unele proiecte de finalizare, altele cu contract de finanţare semnat şi altele urmând să emitem ordinul de începere a lucrărilor. Aş începe cu sediul fostei grădiniţe, aflat la parterul Blocului nr. 2 din comuna Voineşti. Datorită faptului că prin Ministerul Educaţiei am construit o nouă grădiniţă, iar spaţiul unde a funcţionat înainte grădiniţa este proprietatea Consiliului Local Voineşti. În acest spaţiu pe care lam recompartimentat şi am dorit să descongestionez serviciile din spaţiile existente în cadrul primăriei Voineşti. Astfel am realizat o bibliotecă ultramodernă cu sală de lectură, bibliotecă în care se găsesc 9800 de volume… Tot aici funcţionează şi un Biblionet cu 10 calculatoare. În aceiaşi clădire, am realizat şi un compartiment de asistenţă socială, cu o sală impunătoare. Proiectul a fost realizat din bugetul local şi a costat 120.000 de lei”, a declarat primarul Gabriel Dănuţ Sandu. Investiţa s-a realizat din bugetul local al comunei şi se ridică la valoarea de 120.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şantierele de investiţii din comuna Comişani, inspectate de preşedintele CJ

Primarul comunei Comişani, Ion Bătrânu, reprezentanţii firmei constructoare şi preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu au vizitat şantierul unde se lucrează la proiectul privind extinderea canalizării şi a apelor uzate în satele Comişani şi Lazuri. Valoarea totală a investiţiei derulată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) în baza OG 28/2013 este […]