În comuna Răzvad au fost premiate 17 cupluri de aur

Cupluri de aur premiate, lacrimi de fericire, colinde, şampanie, premii şi tort. Acestea au fost ingredientele unui eveniment reuşit în comuna dâmboviţeană Răzvad.
17 cupluri răzvădene au fost premiate pentru 50 de ani de căsătorie. Au primit 300 lei fiecare, o diplomă aniversară şi un buchet de flori. A devenit tradiţie, de 3 ani, în comuna dâmboviţeană Răzvad, acest eveniment care este ţinut an de an în preajma sărbătorilor de Crăciun. Diplomele au fost înmânate de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban.
Acest eveniment a fost organizat de către Primărie iar cuplurile au fost alese în şedinţă de Consiliu. Suma oferită fiecărui cuplu în parte este suportată de bugetul local. La final, cu toţii au ciocnit împreună cu primarul şi viceprimarul un pahar de şampanie, au servit o felie de tort iar apoi au plecat emoţionaţi, dar cu zâmbetele largi pe chipurile pline de urmele trecerii timpului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Eduard Barcă, primarul comunei dâmboviţene Ocniţa, a realizat bilanţul activităţii pe acest an

Putem spune că anul 2018 a fost unul destul de bun în ceea ce priveşte dezvoltarea şi implementarea proiectelor cu impact asupra comunităţii din Ocniţa. Prin GAL, Primăria Ocniţa a implementat cu succes două proiecte. Unul dintre proiecte a vizat dotarea Primăriei cu echipamente IT şi mobilier. Echipamentele IT, adică […]