ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI -EXAMEN DE CAPACITATE PREOŢEASCĂ, IULIE 2019

Luni, 15 iulie 2019, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, Arhiepiscopia Târgoviştei organizează Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de vară, pentru licenţiaţii în teologie, specializarea teologie ortodoxă pastorală, fii duhovniceşti ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc condiţiile canonice, statutare şi regulamentare bisericeşti în vederea hirotoniei.
Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 11 iulie 2019, iar dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în data de 12 iulie, Testarea psihologică, începând cu ora 12.00, la Centrul eparhial. Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc în ziua de luni, 15 iulie 2019, la ora 8.00, iar examinarea orală va începe în aceeaşi zi, de la ora 10.00. Ambele probe se vor desfăşura la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.
Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, accesând adresawww.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Finalizarea etapei de evaluare a calităţii ştiinţifice a proiectelor de manuale şcolare (anul şcolar 2019-2020)

În urma derulării procedurii de licitaţie deschisă în vederea asigurării manualelor şcolare, în anul şcolar 2019-2020, pentru elevii din învăţământul preuniversi-tar de stat, Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în calitate de autoritate contractantă, a comunicat ofertanţilor rezultatele evaluării calităţii ştiinţifice a proiectelor depuse. Astfel, au fost admise 104 proiecte […]