În 48 de ore, polițiștii dâmbovițeni au reținut 48 de permise de conducere  și au retras 16 certificate de înmatriculare 

Date:

Poliţiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de efective de la celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au acționat pe raza județului, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Au fost semnalate 66 de infracțiuni, din totalul acestora 24 fiind infracțiuni contra persoanei și 20 infracțiuni contra patrimoniului,

Pentru încălcările de la normele legale, au fost aplicate 692 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală se ridică la 142.055 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi  au fost, de asemenea, priorităţi ale poliției dâmbovițene, sens în care, poliţiştii rutieri au acționat permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier pe drumurile publice din județ.

Astfel, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au fost reținute 48 de permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...