În 48 de ore poliţiştii dâmboviţeni au aplicat 607 amenzi a căror valoare se ridică 151.010 lei

0 0

În ultimele 2 zile, poliţiştii din Dâmboviţa au intervenit la 102 evenimente, cele mai multe dintre acestea fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 50 de infracţiuni.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 607 amenzi a căror valoare se ridică 151.010 lei. De asemenea, au fost reţinute 22 de permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.În perioada 4-5 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.Pe parcursul celor 2 zile, poliţiştii au intervenit la 102 evenimente, dintre care 80 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 50 de infracţiuni. Dintre acestea, 28 au fost contra persoanei şi 17 contra patrimoniului.Totodată, poliţiştii au aplicat 607 sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 151.010 lei.
Ca măsură complementară, pentru abaterile de la normele privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sănătatea pe primul plan - pregătirea personalului din sistemul medical

Conducerea CJ Dâmboviţa şi echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pun mare accent pe îmbunătăţirea nivelului de competenţe al profesioniştilor din sectorul medical. Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este în plin process de implementare un proiect cu finanţare prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN Axa prioritară 4 […]