ÎMPREUNĂ O AJUTĂM PE MAIA ŞTEFANIA! MOMENT EMOŢIONANT LA ANTRENAMENTUL ECHIPEI DE VOLEI

Mihai ROŞOIU

Jucătoarele şi antrenorii echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au avut un invitat special la antrenamentul din 2 februarie. Şedinţa de pregătire a liderului Diviziei A1 a fost urmărit de Maia Ştefania Mihai, o adolescentă, care se confruntă cu o problemă de sănătate gravă.
Elevă în clasa a IX a la Seminarul Teologic „Ioan Gură de Aur” din Târgovişte, Maia Ştefania suferă de scolioză de gradul 50,3. Pentru a se trata, tânăra trebuie să meargă la şedinţe de kinetoterapie de cinci ori pe săptămână. Perioada de tratament poate dura 5 ani, iar costurile sunt foarte ridicate.
Invitată la antrenamentul echipei de volei, tânăra a avut surpriza de a primi un ajutor din partea jucătorilor şi antrenorilor de la CSM Târgovişte. Gestul sportivelor a impresionat-o pe Maia Ştefania, care a declarat:
„Sunt foarte emoţionată şi cu greu îmi pot opri lacrimile. Gestul acestor fete, acestor oameni, este primul ajutor pe care l-am primit pana acum. Ţin să le mulţumesc, atât eu cât şi familia mea pentru acest gest de mare nobleţe sufletească atât jucătoarelor echipei de volei cât şi antrenorilor şi celorlalţi membri ai staff-ului care m-au ajutat. Sunteţi nişte oameni superbi. Vă mulţumesc de o mie de ori….”
Cei care vor să o sprijine pe tânără să îşi trateze această problemă de sănătate, o pot face donând orice sumă în contul: RO28 RNCB 0749 1691 4301
0001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE FULGER PENTRU SORANA

Sorana Cîrstea (România, 72 WTA) a reuşit o performanţă ieşită din comun, în condiţiile în care a efectuat recent o carantină strictă la Melbourne!Sorana s-a calificat în optimile turneului WTA 500 Grampians Trophy după numai 45 de minute: 6-1, 6-1 cu Oksana Kalashnikova din Georgia.Sorana Cîrstea s-a dezlănţuit pe teren, […]