IANIS ZICU VREA SĂ O TRIMITĂ PE CHINDIA ÎN LIGA A II A

Mihai ROŞOIU
0 0

Concordia Chiajna a învins-o, scor 2-1, pe Chindia Târgoviște, în prima manșă a barajului de promovare / menținere în Liga 1. La finalul jocului, Ianis Zicu a remarcat revenirea echipei sale de la 0-1 și a transmis că diferența în favoarea Chiajnei a fost făcută de atitudine.

”O partidă dificilă, jocul a început echilibrat, n-am fost periculoși nici noi, nici ei. În a doua repriză am luat un gol, dar am reușit să revenim, iar lucrul ăsta spune multe despre forța grupului, atitudine, reacție.

Am reușit să câștigăm o primă partidă, dar am făcut doar un prim pas, ne așteaptă o partidă foarte grea duminica viitoare.

Nici noi nu vrem să jucăm pe un astfel de teren sintetic, sperăm să promovăm ca să se pună gazon de la anul. Am jucat pe sintetic multe meciuri și am pierdut, n-a fost niciun atu.

Am câștigat că am avut atitudine și că am jucat, nu că a fost gazonul sintetic.

Eu cred că diferența de valoare nu e mare, ritmul e cel care face diferența. Echipele de Liga 1 joacă meciuri mult mai intense”, a declarat Ianis Zicu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLACĂRA MORENI ȘI FC PUCIOASA, VICTORII NOI ÎN LIGA A III A

SERIA 4, etapa 9, play-offvineri, 20 mai 2022, ora 18:00CS Tunari – Unirea Bascov  3-2Călin Tudose (21), Teodor Badea (36), Alexandru Dane (38) / Marco Andone (15 – autogol), Gheorghe Ștefan (67)Rapid 2 – Progresul Spartac 3-3Cristian Ignat (11), Alexandru Despa (43), Ștefan Ghinea (60) / Silvian Matei (65), Ionuț […]