I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa a lucrat la foc automat

În ultimele zile echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 10 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), un incendiu de vegetaţie, şapte acţiuni pentru asigurare zonă, şase acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică şi şase acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocare uşă, degajare copac, degajare ele-mentede contrucţie şi salvare animale). Echipajele SMURD din cadrul I.S.U. „Basarab I”
Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 174 cazuri medicale. Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Controale DSV în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală

În cursul lunii mai, Direcţiile judeţene sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor au desfăşurat 10.420 de controale în unităţile din industria agroali-mentară care desfăşoară activităţi în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii, a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare, a băuturilor alcoolice, dar şi a celor de depozitare […]