HRAMUL MĂNĂSTIRII PEŞTERA IALOMIŢEI ŞI SFINŢIREA NOULUI CORP DE CLĂDIRE A CENTRULUI CULTURAL-MISIONAR

Foarte mulţi credincioşi au luat parte sâmbătă, 29 iunie 2019, la Sfânta Liturghie săvârşită de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon. Din sobor, au făcut parte: Părintele Vicar Eparhial, Părinţi Consilieri de la Centrul Eparhial, Părintele Stareţ Calinic al Mânăstirii Peştera lalomiţei, Protopopul Protoieriei Pucioasa, leromonahi, preoţi şi diaconi.
În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa a vorbit despre importanţă spirituală şi misionară a Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, evidenţiind faptul că slujirea lui Dumnezeu şi a aproapelui au constituit principiile lor de viaţă, dedicată edificării misionare a Bisericii.
Cu acest prilej, Înaltul lerarh a inaugurat noul corp de clădire al Centrului Cultural-Misionar din cadrul Mânăstirii, ce va fi utilizat pentru a sprijini cazarea pelerinilor, dar şi pentru alte evenimente ecleziale.
Au fost oferite peste 1000 de pachete cu hrană, ca dar de hram, celor prezenţi şi a fost lansat site-ul:www.mana-stireapestera.ro
BIROUL DE PRESA AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A PICAT AMICALUL CU RAPID

Meciul de verificare cu proaspăt-promovata în Liga a ll-a Rapid Bucureşti, care ar fi trebuit să aibă loc marţi seară, de la ora 18.00, la Braşov, a fost anulat, la solicitarea giuleştenilor, care au transmis că mai mulţi jucători din lot sunt accidentaţi. În aceste condiţii, staff-ul echipei dâmboviţene au […]