HOŢII DE LOCUINŢE, PRINŞI DE POLIŢIŞTI CU FOCURI DE ARMĂ

0 0

Doi hoţi au dat atacul la o gospodărie din comuna dâmboviţeană Văcăreşti. Poliţia, imediat, a fost la faţa locului. Alerta a fost dată de un cetăţean, care este vecin cu gospodăria unde hoţii acţionau. Poliţiştii care au acţionat cu operativitate au reuşit să pună mâna pe unul dintre bărbaţi care cotrobăia prin casă, însă celălalt hoţ care stătea de pază a reuşit să fugă. Poliţiştii au folosit armamentul din dotare pentru a pune mâna pe fugar, însă acesta nu a stat la somaţiiile oamenilor legii.
Poliţia Târgovişte a fost sesizată prin plângere de către un bărbat, din Văcăreşti, cu privire la faptul că doi bărbaţi au pătruns în curtea vecinei sale cu scopul de a sustrage bunuri.
La faţa locului s-au deplasat organele de poliţie care au reuşit să prindă pe unul din autori, în timp ce se afla într-o dependinţă a locuinţei.
Un al doilea autor a fugit la sosirea poliţie. Aceştia au folosit armamentul din dotare, trăgând 2 focuri de arma în plan vertical, însă nu a putut fi reţinut şi identificat. Cei doi autori nu au reuşit să sustragă bunuri. A fost întocmit dosar penal, cercetările continuă în vederea identificării tuturor participanţilor la săvârşirea faptei penale, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet. De asemenea, în urma folosirii armamentului, nu au fost rănite persoane şi nu au fost distruse bunuri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cinci focuri de armă, trase de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte după un şofer care nu a oprit la semnalele oamenilor legii

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au urmărit în trafic conducătorul unui autoturism care nu a oprit la semnalul executat de aceştia. Pentru oprirea autovehiculului, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, au executat 5 focuri de armă asupra maşinii, dintre care 3 au lovit auto. Nu au rezultat victime. Autorul […]