HOŢII AU SPART MAGAZINUL CHINA MEGA SHOP DE LA PAVCOM

0 0

În noaptea de vineri spre sâmbătă, hoţii au dat spargerea la magazinul China Mega Shop de la Pavcom din municipiul Târgovişte. Aceştia au furat o sumă de bani.
Agitaţie mare sâmbătă de dimineaţă, la magazinul China Mega Shop de la Pavcom.
Poliţiştii, criminaliştii şi agenţii de pază de la Pavcom dar şi angajaţii şi patronii chinezi roiau pe lângă uşa magazinul China Mega Shop de la Pavcom care a fost forţată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Hoţii au pătruns în magazin de unde au furat suma de 400 de lei, banii nu se aflau în casa de marcat ci intr-un sertar. Imediat la faţa locului au ajuns şi criminaliştii care au demarat cercetările la faţa locului. Alţi poliţişti se pare că împreună cu agenţii de pază de la Pavcom au mers să verifice carmerele de supraveghere din zonă. Poliţiştii şi reprezentanţii magazinului verifică la această oră şi ima-ginile de pe camerele de supraveghere din magazin. Se pare că alerta a fost dată de o femeie la 112, în momentul în care a ajuns la serviciu adică la magazinul China Mega Shop. Cercetările continuă în acest caz.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a decis vânarea integrală a mistreţilor din fondul de vânătoare nr. 13 Runcu

Autorităţile din Dâmboviţa sunt din nou în alertă ca urmare a confirmării oficiale a prezenţei virusului Pestei Porcine Africane (PPA) la mistreţi, pe raza localităţii Bădeni din comuna Runcu, judeţul Dâmboviţa, în fondul de vânătoare 13 Runcu aparţinând APMTC Runcu. ^ În conformitate cu procedurile legale în vigoare, fondul de […]