Haos pe drumurile din Dâmbovița, accidente, șoferi beți, fără permis și drogați 

Date:

 Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Voinești.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 63 ani, din Voinești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72 A, în localitate, ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 70 de ani.

În urma impactului, femeia a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Târgoviște.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 78 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Calea Ialomiței, în municipiu, ar acroșat și accidentat un tânăr.

În urma evenimentului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime pe raza comunei Cornești.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 63 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 1 A, pe raza comunei Cornești, ar acroșat și accidentat două femei, de 34 și 37 de ani.

Cele două femei au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă ar fi refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor de circulație.

Pentru prevenirea implicării în evenimente negative, polițiștii le recomandă pietonilor:

Traversați numai pe trecerile pentru pietoni, iar acolo unde sunt instalate semafoare destinate pietonilor, numai la culoarea verde a acestora! Nu traversați prin fața sau prin spatele autovehiculelor oprite!

Înainte de a traversa, asigurați-vă temeinic din ambele părţi!

Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul faptul că, în cazul în care traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteză ridicat, trebuie să manifestați atenție sporită.

Nu utilizați telefonul mobil sau alte dispozitive electronice atunci când traversași un drum public, astfel încât să puteți fi atent la traficul rutier.

Evitați să circulați pe partea carosabilă sau pe pistele pentru bicicliști! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față.

De asemenea, pe timp de noapte, îmbrăcați obiecte de vestimentație care să aibă aplicate accesorii fluorescent-reflectorizante sau purtați o sursă de lumină, vizibilă din ambele sensuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...