GROZAVU, FOC Şl PARĂ DUPĂ EŞECUL ÎN FAŢA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU
0 0

Leo Grozavu a luat foc după primul eşec al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe împotriva celor de la Chindia Târgovişte. Antrenorul a catalogat meciul drept o ruşine şi spune că nu a mai păţit aşa ceva de când este la echipă.
Sepsi pierde primul meci după nouă partide în Liga 1. Este primul eşec al covăsnenilor în faţa celor de Chindia Târgovişte, după opt întâlniri.
Antrenorul a dat vina pentru jocul prost al echipei sale şi pe terenul de la Sfântu Gheorghe.
„E o lipsă de atitudine! N-am mai văzut aşa o prestaţie de când sunt la Sepsi! Mi-e ruşine! Mă consider principalul vinovat. Ăsta e fotbalul, totuşi. Sperăm că vom învăţa din această partidă.
Am fost departe de tot ceea ce-mi doresc eu de la echipă. Haos mult! Ne aşteaptă încă 4 etape de foc. Suntem la cald acum, nu vreau să vorbesc despre şansele noastre la play-off.
Nu sunt foarte multe de spus. Adversarul nu a făcut un joc fantastic, s-a apărat doar foarte bine. Mingea a sărit prost pe acest teren, ne-a deranjat. Chindia a profitat de unica nesincronizare a noastră şi aşa s-a scris istoria meciului”, a declarat Leo Grozavu, supranumit Mister X, după seria de şase remize consecutive obţinute în ultimele meciuri din Liga 1.
7 meciuri, 4 înfrângeri şi 3 remize au avut cei de la Sepsi până la meciul de vineri, 5 martie, pierdut cu 1-0 după golul lui Cristian Neguţ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA DEBUTEAZĂ LA DUBAI

Patricia Ţig (26 de ani, 61 WTA) va avea parte de un meci tare în primul tur al turneului de la Dubai, care a început luni, 8 martie, fără Simona Halep la start.Patricia o va înfrunta pe Jelena Ostpaneko (23 de ani, 51 WTA). Letona e fostă câştigătoare la Roland […]