GRIJILE LUI EMIL SĂNDOI ÎNAINTE DE BARAJ

Mihai ROŞOIU
1 0

Chindia Târgoviște a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0, în etapa a noua din play-out-ul Ligii 1.

Antrenorul Chindiei a vorbit și despre doi jucători care i-au lipsit în acest play-out, Cristian Neguț și Daniel Popa. Totuși, Săndoi a transmis că nu poate acuza conducerea clubului pentru cedarea celor doi jucători.

”Am ratat câteva situații clare. A fost o lipsă de concentrare, dar ne-am atins obiectivul. Mă bucur că nu avem niciun jucător accidentat. Pentru baraj, nu știu dacă vom putea conta pe Butean. Are o accidentare care îl va ține mai mult timp departe de teren.

Vreau să îi felicit pe jucătorii mei, dar vreau să felicit și echipa adversă. Știam că sunt copii cu potențial. În turneele de juniori au ajuns în etapele superioare. I-am avertizat pe jucătorii mei că acești tineri au calitate și potențial. Mulți vor ajunge în prima ligă. Nu vreau să dau nume să nu îi dezavantajez pe alții. Merită apreciați cei de la Gaz Metan Mediaș pentru ce au făcut.

Dacă am mai diputa încă de nouă ori acest play-out, vă dau scris că nu am avea rezultatele astea. Nu pot să acuz niciodată pe cineva din conducere. Nu pot să mă ascund după deget. Bineînțeles că ne-au lipsit Neguț și Popa. Erau doi dintre marcatorii noștri. Oricum nu marcam foarte multe goluri nici înainte. A trebuit să schimbăm total. Asta e situația. Nu știu exact, poate jucătorii respectivi și-au dorit să plece.

Este un baraj pe care va trebui să îl abordăm cu toată seriozitatea, cu toată concentrarea. Trebuie să scoatem maximum din cele două jocuri și să avem puțină șansă”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GEST INCREDIBIL FĂCUT DE ANTRENORUL MEDIAȘULUI DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU CHINDIA

Moment istoric la ultimul meci al lui Gaz Metan Mediaș. Antrenorul Flavius Boroncoi a apărut cu un lacăt în mână după meciul cu Chindia Târgoviște, pierdut cu 0-3. Acum e un moment foarte greu, când știu că se închide totul la noi, când știu că nu o să mai fie […]