Grav accident rutier pe DN 1A în comuna Butimanu

0 0

Miercuri, in jurul orei 20:18, pompierii au fost solicitați pentru intervenția în cazul unui accident rutier produs în comuna Butimanu, pe DN 1A. Din primele informații sunt implicate un microbuz si autoturism, cu posibile victime multiple.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 12 persoane rănite, conștiente dintre care una rămasă blocată în microbuz. Aceasta a fost extrasă în scurt timp și preluată pentru îngrijiri medicale. Persoanele implicate erau conștiente, fiind evaluate medical la fața locului.

Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița.

Au fost alocate pentru gestionarea evenimentului 9 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare de la ISU Dâmbovița, elicopterul SMURD și o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU București – Ilfov. De la SAJ Dâmbovița au fost alocate 7 ambulanțe.

Echipajele de pompieri au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier. În același timp au fost evaluate medical toate persoanele implicate.

12 persoane au fost transportate la patru unități spitalicești din București, la spitalele Floreasca, Elias, Universitar și Militar). Cinci persoane au fost preluate de ambulanțe SAJ, patru de ambulanțe SMURD, o persoană a fost preluată de unitatea de terapie intensivă mobilă și o persoană de elicopterul SMURD. Din fericire toate persoanele sunt conștiente și stabile.

Începând cu ora 21:48 au încetat măsurile de aplicare a Planului Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița.

Cauzele producerii accidentului rutier sunt cercetate de organele abilitate în acest sens.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Percheziții în Dâmbovița 

15 persoane fizice şi mai multe firme sunt acuzate de delapidare, complicitate la delapidare, fals intelectual, uz de fals şi fals în declaraţii. 80 de persoane urmează să fie duse la audieri.”Astăzi, 30 iunie 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice […]