Gratuitate la transportul în comun pentru toţi elevii care învaţă în Târgovişte

Veşti bune pentru elevii care învaţă în Târgovişte au venit chiar de la primarul Cristian Stan. Începând cu această toamnă, toţii elevii care învaţă la şcoli din Târgovişte, fie că locuiesc în municipiu, fie în alte localităţi, beneficiază de gratuitate la transportul public în comun.
„Pe ceea ce înseamnă transportul public în comun, este asigurată gratuitatea pentru toţi elevii care învaţă în municipiul Târgovişte. Din acest punct de vedere vor trebui să depună o cerere la operatorul de transport pe baza carnetului de elev, pentru cei care sunt cu domiciliul în Târgovişte, iar pentru cei care domiciliază în alte unităţi administrativ teritoriale este nevoie să solicite de la şcoli o adeverinţă şi în baza acestei adeverinţe operatorul va face o situaţie, şi jumătate din transport pentru elevii din municipiul Târgovişte se plăteşte de către Primărie, jumătate de către unitatea de învăţământ, prin Ministerul Educaţiei, iar pentru elevii care au domiciliul în afara municipiului Târgovişte jumătate din bani sunt plătiţi de Ministerul Educaţiei, jumătate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Deci, începând cu acest an şcolar, toţi elevii din Târgovişte beneficiază de gratuitate pe transportul public local”, a precizat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zeci de patroni de unităţi de panificaţie şi service-auto sancţionaţi pentru nerespectarea legislaţiei muncii

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmboviţa a organizat şi desfăşurat campania pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată şi verificarea modului în care se respectă dispoziţiile legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă la angajatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniile fabricării produselor de brutărie şi întreţinerii şi reparării autovehiculelor.„Prin această […]