Grafic de lucrări devansat la reabilitarea şi extinderea Creşei nr. 13

0 0

După aproximativ o lună de la deschiderea şantierului, executantul proiectului de reabilitare şi extindere a Creşei nr. 13 a prezentat beneficiarului -Primăria Târgovişte, o primă situaţie, pentru lucrări a căror valoare depăşeşte 400000 de lei. Faptul că se lucrează repede şi bine a fost confirmat şi de primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren din această dimineaţă. Acesta a precizat că situaţia de lucrări acoperă cam 8% din proiect dar, în realitate, stadiul fizic de realizare este cuprins între 12-15%. Se lucrează la fundaţia corpului nou de clădire, care va depăşi ca dimensiuni imobilul existent, fiind şanse mari ca, în condiţiile menţinerii ritmului de lucru, proiectul să fie încheiet mai devreme decât este prevăzut prin contract.
Proiectul are o valoare de şapte milioane de lei şi este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, un program apreciat de primarul Cristian Stan drept extrem de util şi care a permis realitarea a 32 de contracte în beneficiul Municipiului Târgovişte, începând din 2017 şi până la această dată.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ISJ Dâmboviţa - coordonator naţional al proiectului "Digital Competence in Action"

Judeţul Dâmboviţa a gazduit două evenimente importante în cadrul Proiectului „Digital Competence in Action” (Competenţele digitale în acţiune), coordonat la nivel national de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa. Este vorba de o întâlnire de management de proiect la care au fost prezenţi 16 reprezentanţi au autorităţilor regionale şi ai instituţiilor partenere, […]