Grădiniţă pictată de un jandarm dâmboviţean

Pasionat de pictură un jandarm dâmboviţean a făcut zeci de copii fericiţi în prima zi de grădiniţă.
Timp de două săptămâni plutonierul-major Rizea Florin a muncit pentru a da culoare Grădiniţei „Carmen Sylva” Târgovişte. Picturi înfăţişând personaje îndrăgite din desenele animate şi-au găsit, astfel, locul pe gardul împrejmuitor din curtea instituţiei pentru educarea şi instruirea copiilor preşcolari, creând un spaţiu vesel, primitor şi plin de viaţă. Demersul făcut de colegul nostru jandarm, pasionat de pictură încă din copilărie, reprezintă un cadou pentru generaţiile de copii care îşi încep educaţia în acest loc.
Plutonierul-major Rizea Florin are 36 de ani, este absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2005.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Col(r) Gheorghe Şerban şi prof univ.dr. Florin Mihail Filipoiu au fost declaraţi cetăţeni de onoare ai Târgoviştei

După slujba religioasă de Sfânta Zi a Naşterii Maicii Domnului, săvârşită la Catedrala Mitropolitană Târgovişte şi procesiunea religioasă, devenită un reper al sărbătorii din fosta cetate de scaun, a avut loc şedinţa festivă a Consiliului Local Municipal. Alături de gazde -primarul Cristian Stan şi membrii legislativului local au fost Alexandru […]