Grădinița nr. 11, din Cartierul Priseaca, va fi complet renovată și dotată corespunzător

Date:

În prima săptămână a anului, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște, a anunțat  semnarea  contractului de execuție de lucrări care vizează reabilitarea Grădiniței nr. 11, din Cartierul Priseaca. 

Pentru unitatea de învățământ  proiectul  prin care întreg imobilul va fi termoizolat, va fi schimbată tâmplăria și  sistemul de încălzire va fi refăcut, are o valoare de un milion de lei. De asemenea, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu, prin utilizarea surselor regenerabile de energie. Documentația mai include refacerea sistemului de climatizare și modernizarea instalației de iluminat. La exterior va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor pluviale.

Finanțarea a fost obținută de către Primăria Târgoviște în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, componenta 5 – Valul renovării, operațiunea B.2: ”Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

 Imediat după începerea lucrărilor executivul Primăriei Târgoviște a efectuat o vizită în teren, cu detalii venind primarul Cristian Stan:

„Aici, administrația publică locală implementează un proiect important pentru această unitate de învățământ. Avem aici un proiect de renovare energetică, finanțat prin PNRR, prin care această grădiniță va fi transformată total, astfel încât și aici să putem discuta de condiții foarte bune pentru copii. Avem, separat, și un proiect pentru dotări, astfel încât, în toamna acestui an, să avem aici o unitate de învățământ nouă, dotată corespunzător, care să facă față tuturor provocărilor”- a declarat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...