Grădinița din Cartierul Sagricom, aproape de finalizare

1 0

Vești bune pentru tinerele familii din Cartierul Sagricom! Lucrările de construire a primei grădinițe se apropie de final! Este vorba despre un proiect realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, care a presupus construcția unui imobil P+E, care va găzdui trei grupe de copii. Clădirea are  o suprafață desfașurată de 720 mp.

„Sursa de finanțare o reprezintă Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Naționale”. Tot în această zonă, administrația locală târgovișteană va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile, dar și un teren de sport multifuncțional”- a precizat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost publicat calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională

Potrivit unui comunicat al Federației Naționale a Asociațiilor de părinți din Învățământul Preuniversitar, testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2022, pentru elevii de clasa a opta, la limba română, vor începe să fie publicate pe 18 aprilie 2022, după centralizarea rezultatelor la simulările examenului de Evaluare Națională, care vor avea […]