Grădinița cu cu program prelungit din Ghergani se extinde cu încă o grupă 

1 0

SE EXTINDE Grădinița cu cu program prelungit din Ghergani, de la 40 de locuri la 56 de locuri, și asta pentru că numărul cererilor de înscriere a copiilor în învăţământul preşcolar, primite de la părinţi, este mai mare decât numărul de locuri libere, motiv pentru care administrația de la Răcari deja a început  sa gândească un proiect de extindere a unității școlare.

Mai mult, primarul Marius Caravețeanu a lansat și o consultare publică pe acest subiect, iar părinții deja și-au arătat mulțumirea față de ideea extinderii.

Primarul Marius Caravețeanu nu a stat pe gânduri și deja a gândit o nouă investiție care sa răspundă nevoilor comunității răcărene.  La acest moment  Grădinița cu program prelungit din Ghergani are o capacitate de 40 de locuri, iar numărul cererilor de înscriere a copiilor în învăţământul preşcolar, primite de la părinţi, este mai mare decât numărul de locuri libere, adică 56 de cereri, motiv pentru care administrația de la Răcari deja a început  sa gândească un proiect de extindere a unității școlare.Concret, Primăria Răcari  va mai amenaja o grupă de 16 locuri.

Edilul Marius Caravețeanu  ne -a comunicat ca are toate resursele necesare pentru a extinde 

numărul de locuri și  totodată va răspunde tuturor solicitărilor. Primarul Marius  Caravețeanu a ținut să ne precizeze că va asigura  tot suportul necesar conducerii unităților școlare din Răcari pentru buna desfășurare a actului educațional.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Echipamente digitale de ultimă oră în dotarea școlilor din Sălcioara

Bucurie mare în prag de vacanță, pentru  cei peste două sute  de elevi ai școlilor din comuna Sălcioara, care au intrat în posesia tabletelor achiziționate în baza unui proiect cu fonduri europene nerambursabile,  inițiat  și implementat de administrația publică locală, primar Valentin Pârvu.   Trebuie spus că proiectul a fost demarat […]