Gospodării inundate în judeţul Dâmboviţa

In urma precipitaţiilor căzute, pompierii de la Detaşamentul Moreni au intervenit pentru evacuarea apei din şase gospodării inundate, în comuna I.L. Caragiale şi una din comuna Gura Ocniţei.
De asemenea, pompierii găeşteni au acţionat pentru evacuarea apei din curtea unei gospodării, în localitatea Româneşti. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe avertizări de precipitaţii semnificative, în ultimele 24 de ore. Ţinând cont de faptul că aceste avertizări sunt valabile şi în perioada următoare, evoluţia dinamicii din teren va fi atent monitorizată, iar la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităţilor din zonele afectate.
Informaţii despre modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obţinute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicaţiei DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store şi App Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RISC 3 - ÎNSEMNAT de avalanşă în munţii Bucegi

La munte este iarnă în toată regula, stratul de zăpadă nou depus este consistent.Vântul prezintă intensificări, la peste 1.500 de metri altitudine, temporar suflă tare, cu rafale de 70 – 90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.Stratul de zăpadă depus în ultimele 24 de ore peste stratul vechi, consolidat, […]