GOLOFCA, SFĂTUIT SĂ PLECE DE LA CHINDIA

Date:

Surse GSP.ro au detaliat ce s-a întâmplat în vestiarul Chindiei după ultimul joc de campionat, în care echipa din Târgoviște a remizat acasă cu Chiajna (1-1) și iernează pe locul 11, la două puncte de ultimul loc de play-off.

La finalul meciului, într-o atmosferă tensionată, Chindia fiind egalată pe final, antrenorul Diego Longo i-a anunțat pe jucători că pleacă acasă și nu va sta pe bancă la ultimul joc de Cupă, programat joi, tot acasă, cu Hermannstadt. Un meci doar de palmares pentru târgovișteni, care nu mai au șanse să ajungă în „sferturile” competiției.

„În acel moment, Cătălin Golofca, ținut doar pe bancă, l-a întrebat cum rămâne cu salariul pe octombrie. Fiindcă antrenorul le promisese, înainte de jocul cu Concordia, că acesta va fi virat jucătorilor chiar luni. A fost momentul în care Longo a reacționat, de față cu toată echipa. I-a spus lui Golofca să se ducă să-și rezilieze contractul dacă nu-i convine ceva, că oricum el a fost adus de fostul președinte, Andrei Cordoș, și are cel mai mare salariu de la echipă.

Jucătorul nu a rămas nici el dator, spunându-i că la echipă se știe că favorizează anumiți jucători, mai exact pe cei reprezentați de același impresar care l-a adus și pe el ca antrenor. A fost momentul în care Longo s-a înroșit la față și a ieșit nervos din vestiar”.

Situația la club este cu atât mai tensionată cu cât unii dintre jucători vor să rezilieze contractele și să plece. Aceleași surse spun că, în afară de Golofca, ar mai fi vorba despre Plămadă, Prejmerean, Șerban, Moldoveanu, plus cei doi „underi”, Luca și Manolache. De aceea se pregătesc iar modificări masive în lot pentru iarnă, mai ales că echipa tot „pedalează” în gol și nu reușește să se apropie de locurile de play-off, obiectivul fiind promovarea, scrie gsp.ro.

„Da, eu l-am reccomandat pe Diego Longo să vină antrenor și i-am adus la echipă pe Bogaciuc și pe Cojocaru. Dar am făcut-o fiind prieten cu Andrei Cordoș, nu de altceva. Nu mi-am luat niciun comision nici pentru antrenor și nici pentru cei doi jucători. Eu sunt scouter, mai fac recomandări, dar nu e nimic adevărat cum că aș face presiuni prin antrenor să joace ai mei. De exemplu, Fedele nu prea juca la fostul antrenor, dar cu Longo e titular. Și Fedele nu e jucător recomandat sau adus de mine. E doar opțiunea antrenorului” a declarat Dan Boț,  scouter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...