Glorica Corneşti se reuneşte astăzi Pe 9 august va juca în Cupă cu Urban sau FC Aninoasa

A.l.

In sezonul trecut, Gloria Corneşti s-a clasat pe locul 2, după Dentaş Tărtăşeşti (care s-a lăsat).
Echipa finanţată de Nelu Radu şi Victor Ghergoiu a câştigat Cupa României, faza judeţeană, după 7-4, cu Voinţa Colibaşi, într-un meci disputat la Şotânga, pe stadionul Ghiorghi Zotic.
Trupa din Corneşti a avut cel mai bun atac, marcând 159 de goluri. Atacantul Marian Matei a ieşit golgheterul campionatului, cu 47 de reuşite.
Astăzi, Gloria se va reuni la baza proprie din Corneşti. Deocamdată, capitolele plecări şi veniri sunt imaculate. Nici un jucător nu şi-a exprimat dorinţa de a pleca. Până acum nu a venit nici un jucător, dar e clar că în distribuţia Gloriei vor fi noutăţi.
In ediţia trecută de campionat au jucat pentru Gloria nu mai puţin de şapte jucători veniti de la FCM Târgovişte: Oprea, Mândru, Lungeanu, V. Enescu, Dragnea, Daia, I. Neagu. Ultimii doi au plecat la începutul returului.
Pe 9 august, Gloria Corneşti va evolua în Cupa României. Este posibil să pice cu Urban Titu sau FC Aninoasa. Pe ultima a învins-o în semifinale, la Aninoasa, cu 2-0, când avea titulatura echipei satelit, dar la care au evoluat mai mulţi jucători de la echipa mare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Urban Titu e ca un vapor naufragiat fără capitan şi echipaj Jucătorii au plecat pe unde au putut

Deşi a primit loc în Liga a 3-a după ce a retogradat din C3 de pe ultimul loc (14, cu 23p, -19 la adevăr şi -22 (2951) la golaveraj), Urban nu a început treaba. In primul rând nu are jucători. Cei care au evoluat în sezonul trecut s-au răspândit pe […]