Gloria CorneştI Baraj cu F.C. Chitila

A.l.

sportPeste Liga a 4-a dâmboviţeană a picat cortina. A triumfat, ca şi în sezonul trecut, Gloria Corneşti, cu 81 p. A fost urmată de Flacăra Moreni, cu 75 p. Podiumul a fost completat de F.C. Aninoasa, care a acumulat 72 p. Sub podium, merituoasa Bradul Moroeni, 60 p, care a luat faţa Atleticului Fieni, care a strâns 55 p.
Gloria Corneşti va susţine meciul de baraj pentru promovare în Liga a 3-a. Adversară va fi F.C. Chitila (campioana municipiului Bucureşti). Meciul va avea loc pe stadionul Gheorghe Şilaev din Plopeni (Prahova), pe 19 iunie 2013.
A retrogradat Avântul Produleşti, alături de: Comerţul Viişoara, Utchim Găeşti şi C.S. Conţeşti, care s-au retras în timpul campionatului.
Soarta ocupantei locului 14, Petrolul Valea Mare depinde de Gloria Corneşti. Dacă echipa lui Nelu Radu promovează în Liga a 3-a, atunci Petrolul Valea Mare va supravieţui pe scena Ligii a 4-a dâmboviţene.
Au promovat: Luceafărul Dragomireşti (antrenor lancu Pietraru), Unirea Cobia (Gabi Alexe), Avicola Crevedia (Mădălin loniţă) şi Lumina Ziduri (Aurel Godinac).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gică Popescu Vizează funcţia de preşedinte al F.R.F.

Fostul căpitan al Barcelonei, Gică Popescu, a anunţat, mai voalat, că îşi întrerupe activitatea la Chindia Târgovişte. „Baciul” nu se va mai băga la nicio echipă din fotbalul românesc. Vizează postul de preşedinte al F.R.F., deţinut de aproape 20 de ani de Mircea Sandu. Alegerile pentru şef la Casa Fotbalului […]