GLORIA BUCȘANI MERGE MAI DEPARTE ÎN CUPA SATELOR

Mihai ROŞOIU
1 0

Zona 1: Iași, Vaslui, Bacău, Suceava
Echipa Miroslava (Iași) s-a calificat în finala Cupei Satelor, după ce a întâlnit în meciurile pentru Zona 1 formațiile din Gârceni (Vaslui), Sascut (Bacău) și Iaslovăț (Suceava).

Zona 2: Buzău, Galați, Constanța
Cumpăna a câștigat meciurile cu Luciu (Buzău) și Piscu (Galați) și e la a două prezență în etapa finală a competiției, după ce în 2019, la prima ediție din Cupa Satelor, echipa constănțeană a jucat finala.

Zona 3: Ilfov, Giurgiu, Călărași
Comuna Ulmeni (Călărași) va juca în finala Cupei Satelor, după ce a învins cu 6-1 Băneasa (Giurgiu), în faza regională a competiției.

Zona 4: Teleorman, Dâmbovița, Prahova
Echipa din Bucșani (Dâmbovița) a sărbătorit pe teren propriu calificarea, după ce Vârtoape a fost descalificată pentru că a utilizat un jucator peste vârsta limită acceptată în competiție.

Zona 5: Harghita, Alba, Mureș, Sibiu
Comuna Șura Mare (Sibiu) s-a calificat în finala Cupei Satelor cu victorii pe linie în cele trei meciuri disputate.

Zona 6: Vâlcea, Dolj
Formația din comuna Marsani (Dolj) a trecut de echipa din Vaideeni (Vâlcea), după un meci echilibrat, decis la penalty-uri.

Zona 7: Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Arad
– COMUNA CRISCIOR (Hunedoara)
– COMUNA DUMBRAVITA (Timiș)
– COMUNA SLATINA TIMIS (Caraș-Severin)
– COMUNA SOCODOR (Arad)
Faza regională se va disputa în data de 11 mai, în comuna Santamaria Orlea din Hunedoara!

Cupa Satelor este cel mai amplu proiect de scouting în mediul rural, iar echipele participante sunt mixte. Competiția națională U13 este organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Kaufland România și dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (67)

ierre Accoceși dr. Pierre RentchnickSpre deosebire de Germania, Portugalia și Spania, cât au trăit Salazar și Franco, nu au știut ce este un lgăr de exterminare. Cei doi doar s-au mulțumit, în prima perioadă a dictaturii lor, să-i facă dispăruți fără urme pe cei ce deveneau prea incomozi. Apoi, după […]