Giai Becali, despre dâmboviţeanul Andrei Vlad: „L-am luat pe Messi al portarilor”

Mihai ROŞOIU
0 0

Mai mult, Gigi Becali îl compară pe Vlad cu un „Messi al portarilor” şi i-a pus acestuia o clauză de reziliere fabuloasă: 30 de milioane de euro.
„Clauza de reziliere a lui Andrei Vlad este de 30 de milioane de euro. Nu este un portar bun, ci este ca un Messi al portarilor, este un fenomen, va fi cel mai bun din lume. A semnat un contract pe un an de juniorat plus alţi cinci.
Va fi soluţia U21 pentru următorii cinci ani. De acum nu mai avem nevoie de jucători U21, va juca în locul lui Niţă. Şi îi vom putea folosi pe ceilalţi zece din teren”, a spus Becali la TV Digi Sport, citat de
gsp.ro.
Andrei Vlad va avea adversari puternici în poarta roş-albaştrilor. Se va lupta cu Niţă (30 de ani), Stăncioiu (36 de ani) şi Toma Niga (19 ani).
FCSB s-a despărţit în această vară de un alt portar tânăr, e vorba despre lonuţ Poiană (19 ani), care a fost coleg cu Vlad la naţionala de tineret.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Săptămână de foc pentru pompierii dâmboviţeni

În ultimele zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 4 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 1 incendiu de vegetaţie, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 acţiuni pentru asistenţa […]