Published On: mar, aug. 27th, 2013

Ghiorghi Zotic: „ÎMI DORESC UN ÎNCEPUT DE CAMPIONAT CU 3 PUNCTE”

nichiduta.ro

ghiorghi zoticFinanţatorul târgoviştenilor de la FC Municipal aşteaptă cu încredere viitoarea ediţie de campionat, în care echipa sa va debuta, în deplasare cu Avântul Reghin. Deşi FCM nu va beneficia de avantajul propriului teren, Zotic este convins că elevii săi pot câştiga pe terenul mureşenilor.
– Domnule Zotic, echipa dumneavoastră va avea un început dificil de campionat…

– Nu doar începutul va fi dificil, ci întregul sezon. Acum s-au schimbat datele problemei şi competiţia va fi una de anduranţă în care cel care-şi va conserva mai bine atuurile va avea câştig de cauză. Referitor la meciul de la Reghin pot confirma că este o adversară dificilă, dar eu nu mă gândesc decât la victorie.
– Poate FC Municipal să obţină 3puncte?

– Eu spun că FCM poate câştiga în faţa oricărei echipe din serie, chiar dacă pe hârtie există multe formaţii cu pretenţii de promovare.
– Este şi Chindia printre aceste pretendente la primul loc din serie?
– Din ce aud, se pare că este, dar nu vreau să mă pronunţ. Nu e fair-play să vorbesc despre alte echipe.
– Totuşi, veţi juca împotriva Chindiei în următoarea etapă.constantin diaconu

– Da, dar asta nu înseamnă că vom pierde dinainte de a intra pe teren. Eu am încredere în aceşti copii, care sunt legitimaţi la noi şi în dorinţa lor de a se afirma şi de a câştiga bani. La noi premierile sunt consistente şi cu siguranţă băieţii vor dori să câştige cât mai multe puncte, care implicit înseamnă bani.
– În concluzie, mergeţi la victorie şi în jocul cu Chindia.

– Întâi să trecem cu bine peste jocul de vineri, apoi vorbim şi despre Chindia. Dar ca să vă răspund clar la întrebare, da, ne dorim să batem Chindia.

– Antrenorul Diaconu îşi doreşte să ducă FCM-ul în play-off-ul ligii al treia…

– Şi eu sunt în asentimentul dumnealui. Mă bucur că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Sper ca la final să ne bucurăm pentru îndeplinirea obiectivului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro