Ghinion pentru dâmboviţeanul Valentin Mihăilă Coronavirusul a lovit AC Parma

Mihai ROŞOIU

Clubul italian Parma a anunţat, pe site-ul oficial, că, în urma ultimelor teste făcute jucătorilor şi antrenorilor, au fost depistate patru cazuri de COVID-19, toate în rândul jucătorilor.
Conform aceluiaşi comunicat, trei dintre jucători sunt asimptomatici, în timp ce al patrulea resimte uşor efectele bolii.
Întreg lotul Parmei, în izolare
Din cauza celor patru cazuri de COVID-19, întreg lotul Parmei, printre care şi mijlocaşul de bandă român Valentin Mihăilă, transferat recent de la Universitatea Craiova, a intrat în izolare.
Fotbaliştii clubului emilian se pot, totuşi, antrena normal în această perioadă, dar fără să aibă contact cu exteriorul.
Valentin Mihăilă a fost transferat de Parma la începutul lunii octombrie, după întreruperea campionatelor pentru meciurile echipelor naţionale. Clubul emilian a achitat Universităţii Craiova 8.500.000 de euro, sumă ce poate creşte din bonusuri de performanţă.
În primul sezon, internaţionalul român de tineret va încasa aproximativ 450.000 de euro, iar salariul său anual va creşte în fiecare an.
Etapa viitoare, Parma, formaţie care a acumulat trei puncte după trei jocuri, va întâlni Udinese, formaţie care a suferit trei înfrângeri în primele runde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE SCHIMBĂ SISTEMUL PENTRU CUPA ROMÂNIEI DE BASCHET

Şedinţa Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet convocată de preşedintele Horia Păun în regim de urgenţă pentru data de 15.10.2020 s-a desfăşurat în sistem de videoconferinţă, cu prezenţa a 13 membri ai Consiliului Director. în calitate de invitat a participat la şedinţa Consiliului Director şi juristul FRB, dl. Doru […]