GHERGU I-A CRITICAT PE ARBITRI MECIULUI CU RAPID

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia Târgoviște a fost la câteva minute de o victorie mare în duelul cu Rapid, deși a rămas cu doi oameni mai puțin înainte de pauză, însă golul din ofsaid al lui Marzouk le-a tăiat aripile dâmbovițenilor.
Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. La final, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, și elevii săi au criticat dur brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete. Președintele târgoviștenilor, fostul fotbalist Marcel Ghergu, a răbufnit la rândul său și contestă ambele eliminări din tabăra echipei sale și faza din care rapidiștii au reușit să restabilească egalitatea.
„Nu știu ce se întâmplă, dar maniera de arbitraj mi-a lăsat un gust amar, a fost jenantă. Cu atât mai rău că asemenea decizii sunt luat de arbitri renumiţi (n.r.-au condus meciuri internaționale). Probabil, vor veni tot felul de scuze, că a deviat-o un jucător de-al nostru. Dar i s-a comunicat în cască: Săpunaru a deviat-o. Poate sunt supărați că o arbitrează pe Chindia, poate sunt prea mari ca să arbitreze Chindia cu Rapid. La faza cu Corbu a scris în raport că motivul eliminării a fost comportare violentă! Unde a fost comportare violentă?
Un singur lucru trebuia să indice asistentul, dacă era în careu sau nu. In rest, era foarte aproape și trebuia să ia o decizie. A luat-o, probabil a surprins pe toată lumea, inclusiv pe cei de la Rapid. Lăsăm specialiștii să se pronunțe dacă e eliminare sau nu. I-a provocat vreun infarct?
La Căpușă al doilea galben, care a fost infracțiunea? Inainte a fost o fază în care Dulca i-a luat mingea unui fundaș de la Rapid și a fost lovit în cap. Pune mâna, e fault, dar nu de cartonaș, părerea mea. E lovitură? Doar a pus mâna pe el. Dacă Rapidul ne egala în minutul 80, trebuia să le dea și penalty, să fie spectacolul complet. S-au adunat câteva jocuri, probabil că deranjează cum tratăm jocul pe faza de apărare și singura modalitate este de a ne împuțina.
Dorim respect pentru că muncim corect. Și vrem să ne dezvoltăm, investim, facem sacrificii, la nivelul nostru. Nu avem cazuri de insolvență, de incapacități de plată. Ce pot să vorbesc (n.r.- cu arbitrul)? Abia așteaptă să coboare un oficial la ei! Ce să le spun ? Să le fie rușine, ce să le spun ? Un jucător, un antrenor, dacă greșesc, sunt chemați la comisii. Ședințele nu sunt publice, dar deciziile sunt. Să-mi spuneți și mie ce decizie a luat CCA. Ei cu ce plătesc?
Jucătorii rămân fără primă, echipa rămâne fără puncte, putem să retrogradăm din cauza lor. Ei cu ce plătesc? O să fac anumite demersuri oficiale, dar nu asta e soluția. Nici pe vremea mea, când jucam, nu se întâmpla așa ceva. Sunt anumite maniere de arbitraj care te lasă să crezi orice. Ce a fost nu va mai fi niciodată, dar asemenea greșeli mă duc cu gândul la orice.
Suntem considerați o echipă mică, dar suntem puternici. O să ne pregătim și împotriva acestor decizii, nu avem încotro. Jucătorii plângeau, li s-au luat banii din buzunar. Am rămas plăcut surprins, s-au mobilizat pe teren și, într-adevăr, au răbufnit după joc”, a spus Marcel Ghergu, la emisiunea DigiSport Matinal.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Numărul femeilor victime ale violenței domestice a crescut cu 10% în 2021

Pe 25 noiembrie, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, World Vision România a demarat, în parteneriat cu Alka Group și Poliția Română, campania „Poate te place”, o campanie de informare, educare și prevenție privind violența împotriva femeilor.În jur de 65% dintre victimele violenței domestice sunt femei și […]