Gheorghiță Matei, primar: ”Extinderea sistemului de canalizare reprezintă  cea mai mare provocare pentru administrația comunei Șelaru!”

Date:

Complementar numeroaselor  proiecte publice finalizate în primii trei ani de mandat, prin care au  fost îmbunătățită radical infrastructura de educație și modernizată rețeaua de drumuri, ca să dăm numai câteva exemple,  primarul comunei Șelaru, Gheorghiță Matei, a reușit anul trecut ceea ce nici n-au visat predecesorii săi în funcție! A obținut  o finanțare de 40 de milioane de lei pentru extinderea sistemului de canalizare , banii urmând să fie alocați prin Programul Național „Anghel Saligny”.

Implementarea proiectului, cel mai mare din istoria localității, este de departe cea mai mare provocare a acestui prim mandat  și  vine cu un aport major la creșterea nivelului de confort al cetățenilor. Ca atu principal, Gheorghiță Matei are experiența necesară ducerii la bun sfârșit a unei asemenea investiții, a cărei valoare depășește opt milioane de euro:

Cel mai mare proiect pe care îl avem în lucru  este extinderea rețelei de canalizare. Ca sursă de finanțare avem  Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” iar proiectul tehnic acoperă toată comuna.  Vorbim despre o lungime   de 34 de kilometri a viitoarei rețele de canalizare și de aici și complexitatea lucrărilor. Suntem în etapa de avizare, obținerea ultimelor avize este urmată  de  procedurile de achiziții publice pentru execuție. Proiectul are o valoare de 40 de milioane de lei și este de departe cea mai mare investiție care se realizează în comuna noastră după revoluție”- a precizat primarul Gheorghiță Matei.

 Cu ani în urmă, în Șelaru au fost executate lucrări de canalizare, dar pe numai 2,7 kilometri. Rețeaua de apă în schimb  deservește întreaga unitate administrativ-teritorială, pe o lungime de 34 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...