GEST SUPERB AL SORANEI CIRSTEA

Mihai ROŞOIU

Incubatoarele pentru copiii născuţi prematur din dotarea maternităţii din Târgovişte erau deja uzate de aproape un deceniu, în condiţiile în care unitatea medicală deserveşte mai multe judeţe în ceea ce priveşte cazurile severe de prematuritate.
„Deşi joci individual, în tenis te bazezi la fiecare minge pe echipa ta. Astfel, cu muncă, migală, disciplină, dar şi suport din partea echipei, ajungi să faci performanţă.
Cred că acest principiu este valabil şi în cazul copiilor născuţi prematur: ei au nevoie de o echipă bună, iar eu am decis să fac parte din echipa lor.
Consider că fiecare dintre noi e dator să dea înapoi ceva societăţii unde s-a format.
Mai mult, noi, ca sportivi care am beneficiat de ajutorul multor oameni minunaţi, care ne-au format şi ne-au dat posibilitatea să fim apreciaţi în afara ţării, trebuie să fim un exemplu pentru societate.
Ca mulţumire pentru că am avut şi am onoarea să reprezint România la competiţii internaţionale precum Fed Cup, am dorit să donez aceşti bani, pe care eu i-am primit, unei organizaţii care ştie ce să facă cu ei şi să mă întorc în oraşul de unde am plecat, împreună cu Salvaţi Copiii, cu o dotare care poate va ajuta să crească viitori campioni din copilaşii născuţi prematur – şi, cu siguranţă, le va salva vieţile. Îi chem pe toţi colegii mei, sportivi de performanţă, să dea un exemplu şi să se implice activ în cauze ca aceasta şi să începem să fim noi schimbarea pe care o vrem în societate. Joc pentru România, dau înapoi României.
Mulţumesc Organizaţiei Salvaţi Copiii România că mă învaţă cum să fac acest bine!”, a spus Sorana Cîrstea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BORIGA VA FI MANAGER AL ECHIPEI DE BASCHET STEAUA BUCUREŞTI

În ultimii ani, Boriga a activat ca voluntar la CSM Târgovişte, unde a coordonat activitatea secţiei de volei până în vara anului trecut. Fără să specifice numele viitorului club la care va activa, Boriga a avansat în ultimele luni ideea implicării într-un proiect sportiv de anvergură, din afara judeţului. Cei […]