George Dragoș Dedu, pe podium la competiția de ciclism “MARVIN 2K22”

1 0

După o perioadă constantă de pregătire, maior George Dragoș Dedu s-a clasat pe locul al III-lea la categoria Master 2 masculin (40 – 49 de ani).

Ajuns la ediția aniversară de 10 ani, concursul de mountainbike “MARVIN 2K22” s-a desfășurat sâmbătă, 14 mai a.c., în orașul Urlați din județul Prahova, printre dealurile pitorești și podgoriile din zonă, în organizarea BikeXpertRacingTeam. Fiind unul dintre concursurile interne consacrate de ciclism, a atras la start peste 1.300 cicliști din toată țara, de nivel elite și amatori, care au optat pentru traseele de 18 km, 31 km sau 51 km, în funcție de nivelul de pregătire.

Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție pe traseul de 51 km cu aproximativ 1.200 metri elevație, destinat cicliștilor de nivel avansat, Master 2 masculin (40 – 49 de ani) și a ocupat locul al III-lea pe podium  “după o luptă” intensă în compania unor sportivi de înaltă performanță”.

Din spusele ofițerului, “cicliștii s-au bucurat de vreme frumoasă, atmosferă extraordinară, organizare la superlativ, o adevărată sărbătoare ciclistică”.

Maiorul George Dragoș Dedu îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2004.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programul Rabla pentru Electrocasnice va începe pe 17 iunie

Programul Rabla pentru Electrocasnice va începe pe 17 iunie. Anunțul a fost făcut de ministrul mediului, apelor și pădurilor, Barna Tánczos, în cadrul unei conferințe de presă, pe care a susținut-o alături de președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Laurențiu Adrian Neculaescu. Bugetul de anul acesta al programului este de 100 […]