Generator electric pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Târgovişte

Prin intermediul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, KRUK România a sponsorizat achiziţionarea şi montarea unui Generator electric trifazat necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgovişte, echipament care asigură funcţionarea neîntreruptă a aparaturii, deoarece întreruperea curentului electric poate afecta buna desfăşurare a activităţii Centrului.
Colaborarea dintre Crucea Roşie şi KRUK România a dus la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină Târgovişte cu acest tip de generator. Acest proiect este unul dintr-o serie de proiecte comune pe care Crucea Roşie Dâmboviţa şi KRUK România le-au implementat de-a lungul anilor. Valoarea Generatorului electric trifazat este de 13.090 lei. Sângele recoltat la Centrul de Transfuzie deserveşte toate spitalele din Dâmboviţa şi la cerere ajunge şi

în unităţile medicale din Bucureşti. Angajaţii KRUK România din Târgovişte au participat şi la o nouă Campanie de donare sânge, miercuri,12 februarie 2020. Aproximativ 60 de angajaţi ai companiei au participat voluntar la această recoltare în urma căreia s-au colectat 27 litri sânge.
Crucea Roşie Română -Filiala Dâmboviţa organizează în cadrul Programului Sănătate o serie de campanii donare de sânge, ale căror obiective urmăresc pe termen scurt conştientizarea nevoii constante de sânge în ţara noastră, dar şi la nivel local în judeţul Dâmboviţa, iar pe termen lung, motivarea şi educarea publicului general privind importanţa donării de sânge în mod voluntar şi neremunerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crucea Roşie Română relansează campania Banca de Alimente

În prima lună de la relansare a proiectului Banca de Alimente, la finalul anului trecut, Crucea Roşie Română a colectat deja 14.500 kg de alimente de bază greu perisabile, adică echivalentul a jumătate din întreaga cantitate colectată pe tot parcursul anului 2019. Alimentele strânse în luna decembrie au asigurat necesarul […]