GATA DE UNIVERSITARE

Mihai ROŞOIU
0 0

Cei mai valoroşi atleţi ai Clubului Sportiv Târgovişte au avut parte la sfârşitul săptămânii trecute de un antrenament util înainte de participarea la Campionatul Naţional Universitar, ceva fi găzduit de Bacău, în perioada 25-27 ianuarie. Diana Ivăncescu şi Cristian Stoean au participat la Campionatul Municipal de iarnă 2019, organizat de oraşul Bucureşti şi desfăşurat în Sala „Lia Manoliu”.
Ambii au concurat în probele de 1.500 m şi 3.000 m, iar la sfârşitul celor două întreceri au terminat pe podium. Cei doi atleţi de la CS Târgovişte au terminat pe primul loc la 3.000 m şi pe locul 2 la 1.500 m. „Campionatul Municipal de iarnă al oraşului Bucureşti a reprezentat primul concurs indoor la care au luat parte atleţii noştri în acest an. Ambii s-au descurcat bine. Clasările de pe podium oferă ambilor speranţe că pot încheia pe locuri fruntaşe la Campionatul Naţional Universitar. Pentru amândoi a fost un antrenament util”, a declarat Desdemona Banu Ionescu, unul dintre atrenorii secţiei de atletism de la CS Târgovişte pentru site-ul official al clubului târgoviştean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Răzbunarea lui Popică! DÂMBOVIŢEANUL DANI POPA A MARCAT DE TREI ORI ÎN PRIMA VICTORIA A LUI DINAMO ÎN ANTALYA

Dinamo Bucureşti a reuşit prima victorie din 2019, în cantonamentul din Antalya. Echipa condusă de către Mircea Rednic aînvins cu scorul de 3-2 FK Liepaja, locul 4 în Letonia. Daniel Popa a fost omul meciului pentru „câini”, în cel de-al treilea amical din această iarnă. Cu Cosmin Contra în tribune, […]