Published On: mar, ian. 22nd, 2019

GATA DE UNIVERSITARE

nichiduta.ro

Cei mai valoroşi atleţi ai Clubului Sportiv Târgovişte au avut parte la sfârşitul săptămânii trecute de un antrenament util înainte de participarea la Campionatul Naţional Universitar, ceva fi găzduit de Bacău, în perioada 25-27 ianuarie. Diana Ivăncescu şi Cristian Stoean au participat la Campionatul Municipal de iarnă 2019, organizat de oraşul Bucureşti şi desfăşurat în Sala „Lia Manoliu”.
Ambii au concurat în probele de 1.500 m şi 3.000 m, iar la sfârşitul celor două întreceri au terminat pe podium. Cei doi atleţi de la CS Târgovişte au terminat pe primul loc la 3.000 m şi pe locul 2 la 1.500 m. „Campionatul Municipal de iarnă al oraşului Bucureşti a reprezentat primul concurs indoor la care au luat parte atleţii noştri în acest an. Ambii s-au descurcat bine. Clasările de pe podium oferă ambilor speranţe că pot încheia pe locuri fruntaşe la Campionatul Naţional Universitar. Pentru amândoi a fost un antrenament util”, a declarat Desdemona Banu Ionescu, unul dintre atrenorii secţiei de atletism de la CS Târgovişte pentru site-ul official al clubului târgoviştean.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro