Gală la Clubul „Voiajorul Ghimpaţi”, 90 ele premii şi diplome

Columbofilii clubului „Voiajorul Ghimpaţi” au fost premiaţi sâmbătă seara în cadrul unei gale locale pentru rezultatele obţinute la final de campionat 2018. Columbofilia este pe de-o parte pasiune, iar pe de alta, o adevărată ştiinţă şi de ce nu, un sport de înaltă clasă.
Clubulul „Voiajorul Ghimpaţi” are 33 de membrii, printre aceştia se numără de un an şi primarul Marius Caraveţeanu. Preşedintele clubului este Marian Dinu, iar directorul tehnic – Mugurel Tănase.
Fiind în anul Centenarului Marii Uniri, din respect faţă de ţară – România, columbofilii clubului „Voiajorul Ghimpaţi” nu au ratat momentul şi au deschis gala premiilor cu intonarea Imnului României. În cadrul galei au fost acordate 90 de premii, edilul Marius Caraveţeanu a câştigat primul trofeu după un an de columbofilie, urmată pas cu pas.
În cadrul Clubului „Voiajorul Ghimpaţi” sunt înscrişi membri din diferite categorii de vârstă. Membrii clubului au câştigat premii pentru locul I, II şi III.
La festivitate au fost premiaţi puii cei mai buni şi porumbeii maturi care au realizat normele FCI şi UCPR (Federaţia Natională a Crescătorilor de Porumbei din România şi Uniunea Columbofililor Profesionişti din România) la categoriile viteză, demifond, general, fond, mare fond, as, superas, as marathon… După decernarea zecilor de cupe şi diplome, întâlnirea a fost urmată de o petrecere binemeritată, unde membrii clubului s-au distrat, bucurându-se din plin de atmosfera creată. Pe toţi cei 33 de columbofili ai Clubului „Voiajorul Ghimpaţi” îi felicităm şi le dorim să câştige cât mai multe premii şi pe viitor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

26 noiembrie este Ziua Internaţională a Carenţei de Fier Nu o serbăm, dar ne informăm corect şi ne facem analizele

De Ziua Mondială a Carenţei de Fier, marcată în fiecare an pe 26 noiembrie, specialiştii atrag atenţia asupra aspectelor care trebuiesc luate în considerare pentru reducerea acestui fenomen. O treime din populaţia globului suferă de această afecţiune des întâlnită mai ales în rândul femeilor în pre-menopauză, al celor însărcinate şi […]