Gală de premiere pentru cei mai buni sportivi ai CSŞ Târgovişte

0 0

Consiliul Local a aprobat încheierea acordului de partene-riat cu Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte, în vederea organizării unei gale de premiere a celor mai performanţi sportivi şi antrenori. Evenimentul va avea loc pe 18 ianuarie, la Sala Sporturilor, iar contribuţia administraţiei publice locale -20.000 de lei, va ajunge sub formă de premii în bani la sportivii selecţionaţi la loturile naţionale şi la medaliaţii la campionatele naţionale şi internaţionale.
Anul trecut, CSŞ Târgovişte a obţinit rezultate remarcabile la mai multe discipline sportive. Echipa de baschet fete U18, antrenată de preşedintele clubului, Cătălin Tănase, a obţinut titlul naţional iar la băieţi U16 au fost câştigate medaliile de argint. Sportivii de la secţia de judo au câştigat 17 medalii, dintre care trei de aur, la campionatele naţionale iar cei de la lupte şi-au trecut în palmares alte 9 medalii, şi un loc trei obţinut de Maria Cioclea la campionatul mondial. Nu în ultimul rănd trebuie remarcaţi atleţii care au adus clubului şapte medalii de aur, tot atâtea de argint şi 13 medalii de bronz.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La APIA se primesc cereri prntru plăţile privind bunăstarea animalelor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că pe parcursul lunii ianuarie se depun cererile de plată şi deconturile justificative pentru angajamentele aflate în derulare în cadrul Măsurii 14T (fostă Măsura 215)- Plăţi privind bunăstarea animalelor, pachet a) porcine şi pachet b) păsări. Astfel, în conformitate cu prevederile […]