Găesti: Participare scăzută la Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, a organizat vineri, 31 august 2018, Bursa Locurilor de Muncă.
Evenimentul s-a desfăşurat la Găeşti, în incinta Casei de Cultură „Dumitru Stanciu”, începând cu ora 10.00, la standuri fiind 18 agenţi economici din judeţ, cu o ofertă de 634 de locuri de muncă vacante. Angajatorii au căutat personal din toate categoriile, inclusiv cu studii superioare, fiind puse la bătaie locuri de muncă în industrie, construcţii şi servicii.
Dezamăgitoare a fost însă prezenţa,la Bursa Locurilor de Muncă participând 357 de persoane, adică ceva mai mult de jumătate din numărul locurilor de muncă puse la bătaie. Dintre acestea numai 138 au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE ÎNCINGE LUPTA ÎN LIGA A ll-A

Sâmbătă şi duminică, etapa a cincea şi-a disputat primele şapte meciuri, în care oaspeţii şi-au tăiat „partea leului”, cu patru victorii şi un egal. Sâmbătă s-a consemnat una dintre cele două victorii de până acum ale gazdelor, Mioveniul reuşind scorul rundei, după 5-0 cu Metaloglobus. Năstăsie, Coşere-anu, Balint cu o […]