GĂEŞTEANUL MIHAI POPESCU, CEL MAI BUN HANDBALIST AL ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Handbal i-a desemnat pe interul stânga Cristina Neagu (Buducnost Podgorica) şi pe portarul Mihai Popescu (Saint Raphael) cei mai buni jucători români ai anului 2016, conform votului exprimat de antrenorii din Liga naţională feminină şi masculină.
La feminin, Cristina Neagu a fost aleasă cea mai bună handbalistă română a anului 2016, în timp ce portarul Paula Ungureanu (CSM Bucureşti) a fost desemnată cea mai bună handbalistă română din Liga Naţională. Suedeza Isabelle Gulden (CSM Bucureşti) a câştigat ancheta pentru cea mai bună jucătoare străină din Liga Naţională.
Cel mai bun handbalist român a fost ales găeşteanul Mihai Popescu, în timp ce extrema Andrei Mihalcea, de la HC Odorhei, a primit sufragiile pentru cel mai bun jucător din Liga Naţională. Iranianul Sajaad Esteki (CS Dinamo) a fost desemnat cel mai bun handbalist străin din Liga Naţională.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DRUMUL SORANEI LA SHENZHEN S-A OPRIT ÎN OPTIMI

Sorana Cîrstea (locul 78 WTA) a fost eliminată de la Shenzhen de Agnieszka Radwanska (locul 3 WTA). Jucătoarea din Polonia, principala favorită la competiţia din China, s-a impus în două seturi, scor 6-0, 6-3, după o oră şi 19 minute de joc. După ce a pierdut clar primul set, Sorana […]