GĂEŞTEANUL CRISTIAN RISTEA S-A PREGĂTIT CU LEONARD DOROFTEI PENTRU MARELE DUEL AL CARIEREI SALE

Mihai ROŞOIU

Desemnat challenger oficial al titlului mondial ISKA, pe reguli K-1, Cristian Ristea se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru marea confruntare, care va avea loc în această sâmbătă, la Troyes, în Franţa, împotriva deţinătorului centurii, francezul Florent Kaouachi.
Ristea (26 de ani) este încrezător că va putea să îl răpună pe Kaouachi, un sportiv cu meciuri şi în circuitul Glory, chiar dacă va lupta la acesta acasă.
„Mă simt pregătit şi nu voi ţine cont că este la el acasă şi toată lumea îl va susţine pe el. Merg acolo să iau centura, iar presiunea mare este pe el”, a spus Ristea, care anul trecut a făcut meciul anului în Superkombat, contra polonezului Dawid Zoltaszek, în gala de la Bucureşti.
Cel poreclit Gladiatorul, datorită stilului său de a nu face pasul înapoi în timpul luptelor, s-a antrenat în ultima lună la Superkombat Academy România, sub comanda legendarului Leonard Doroftei.
„Faptul că mă antrenez aici este un mare plus pentru mine. Dacă aş fi venit mai devreme, cu siguranţă altfel ar fi stat lucrurile din toate punctele de vedere”, a mai afirmat sportivul, al cărui record este de 26 de victorii şi 11 înfrângeri. Tot în acest week-end, un alt sportiv care se pregăteşte la Superkombat Academy România, Ion Grigore, va lupta peste hotare. Vineri, supergreul Grigore îl va întâlni în meciul-vedetă al galei XFN de la Pribram pe eroul local Lubos Rauser, într-o confruntare pe reguli de MMA.
De asemenea, diseară, tot în Cehia, craioveanul Ionuţ Alin Iancu îl va întâlni pe campionul Slovaciei, Georgij Fibich, în main-event-ul Iron Fight Night 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTEANUL ANDREI VLAD DISTRUS DE VORBELE LUI BECALI

Helmuth Duckadam a dezvăluit că Andrei Vlad a avut parte de câteva momente sensibile după ce a auzit la TV cuvintele patronului, care l-a anunţat că nu mai face parte, cel puţin pe termen scurt, din planurile echipei. De altfel, FCSB a anunţat azi transferul lui Cristian Bălgrădean, jucptor care […]