Gabriel Plăiasu. secretar general al PNL Dâmboviţa: „Nimeni nu mai vorbeşte astăzi de mediul de afaceri!”

0 0

Secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu, spune că trăim astăzi în „România socială, în care PSD nu face decât să onoreze nişte facturi din campania electorală: creşteri de pensii, creşteri de salarii şi alte bonificaţii. Nu va putea fi însă mulţumită toată lumea fără să fie produse nişte dezechilibre majore.”
În context, acesta a amintit că nimeni nu mai vorbeşte despre mediul de afaceri şi problemele cu care firmele se confruntă, inclusiv cu penuria de forţă de muncă, vorbind aici de personal calificat. În opinia sa, trebuie deschise graniţele pentru forţa de muncă străină, preponderant din Republica Moldova şi Ucraina: „Aşa cum românii dezvoltă ţări precum Spania şi Italia şi muncitorii străini ar putea contribui la dezvoltarea României.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Natalitatea, în creştere uşoară

Numărul naşterilor înregistrate în luna mai 2017, în Dâmboviţa, a crescut comparativ cu luna aprilie 2017, în timp ce numărul deceselor a scăzut. A scăzut, de asemenea, numărul căsătoriilor şi al divorţurilor faţă de perioada precedentă. În mai 2017 s-a înregistrat naşterea a 373 copii, cu 79 naşteri mai multe […]