GABRIEL BORIGA ESTE NOUL PREȘEDINTE AL CHINDIEI

Date:

Chindia are din 16 februarie 2024, un nou președinte! Este al treilea în acest sezon de Liga 2, din care s-au disputat doar 15 etape. Numirea are loc cu aproape o săptămână înainte de startul meciurilor oficiale din 2024.

După Andrei Cordoș, care a condus clubul din finalul lunii iunie 2023 până în primele zile ale lunii octombrie, și Lorin Petrescu, vicepreședinte în mandatul lui Cordoș și președinte până acum, Gabriel Boriga este noul conducător al trupei dâmbovițene, anunță liga2.prosport.ro.

Lorin Petrescu anunța public din ultimele zile ale lunii decembrie a anului trecut că a informat asociații clubului că nu mai dorește să continue în poziția de președinte la Chindia, însă acesta a continuat încă o lună și jumătate, perioadă extrem de încărcată cu diverse probleme. În cele din urmă, asociații, Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovita, au decis schimbarea sa.

”Cred că nu pot aduce un plus mai mare. Să vină altcineva, poate găsește sponsori, poate aduce bani. Mai stau până vine cineva, să nu se blocheze activitatea, cu acte de semnat, semnătură în bancă și altele”, spunea Lorin Petrescu la 27 decembrie 2023, într-o conferință de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...