GABI BALINT L-A CRITICAT DUR PE MORENARUL ANDREI IVAN

Date:

Fostul mare internațional este de părere că oltenii nu vor reuși să lege victoriile în campionat atâta timp cât nu vor înțelege că Andrei Ivan trebuie trecut pe banca de rezerve.

Potrivit lui Gabi Balint, starul din atacul clubului din Bănie este departe de forma care l-a consacrat și care i-a adus transferul la Krasnodar în iulie 2017 și ar trebui să fie trecut pe banca de rezerve pentru a înțelege că trebuie să facă mai mult.

Andrei Ivan a fost înlocuit în minutul 65 al meciului cu Farul Constanța, acuzând o accidentare. În locul său fiind trimis Mihai Căpățînă.
„La cum a jucat Ivan în tot turul ăsta, vorbim și de toamna care a trecut, îl scoți din echipă! Trebuie să-l scoți! Joacă meci de meci și nu face absolut nimic. E într-o cădere mare, trebuie să înțeleagă și el.

Nu știu cât e de preocupat, mai preocupați suntem noi. Să-și pună niște întrebări, să facă ceva să iasă din situația asta. Nu se poate! Eu îl cunosc foarte bine, l-am promovat când eram la Craiova, în Liga 2, avea 17-18 ani. Talent are, dar ceva se întâmplă cu el”, a spus Gabi Balint, potrivit Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...