Furtuna a făcut prăpăd în Târgovişte

Luni seară, după o zi caniculară, furtuna şi-a făcut simţită prezenţa şi în municipiul Târgovişte. Vijelia însoţită de ploaie a doborât la pământ mai mulţi copaci, a stricat ornamentele stradale şi a smuls zeci de metri pătraţi de acoperiş.Judeţul Dâmboviţa a fost aver-izat luni seară cu Cod Galben de descărcări electrice, grindină şi vijelie. Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină şi să înlăture arborii care au căzut pe carosabil, blocând circulaţia.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa recomandă cetăţenilor să nu se adăpostească, în caz de vijelii, ploi torenţiale şi descărcări electrice, în apropiere de copaci, stâlpi şi panouri publicitare şi s De asemenea, cetăţenilor li se recomandă să oprească activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime, să închidă toate ferestrele locuinţelor, să nu atingă stâlpii sau firele căzute la pământ şi să ocolească acumulările de apă din zonele cu pericol potenţial de electrocutare.ă nu atingă stâlpi şi fire căzute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Atenţie la comerţul online! Târgoviştean păcălit

Fiţi prudenţi astfel încât să nu deveniţi victima unor înşelăciuni în acest domeniu! Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de un tânăr de 17 ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost înşelat. Din cercetări a reieşit că acesta ar fi primit printr-o firmă de […]