FRAŢII MARIN AU CUCERIT EUROPA!

Mihai ROŞOIU
0 0

David Ovidiu Marin şi Gabriel Alexandru Marin s-au întors cu două medalii de argint de la ultima ediţie a Campionatelor Europene de Wushu Kung Fu Qingda.
Georgia a fost gazda Campionatului European de Wushu Kung Fu Qingda, una dintre cele mai puternice competiţii continentale din artele marţiale. Printre participanţii la acest eveniment de gala s-au numărat şi fraţii David Ovidiu Marin şi Gabriel Alexandru Marin, doi dintre cei mai talentaţi karateka din România, multiplii campioni ai ţării, medaliaţi la Europene şi Mondiale.
Pregătiţi de tatăl lor, Marius Mihai Marin, cei doi sportive au impresionat şi în concursul desfăşurat în Georgia, cei doi reuşind să obţină câte o medalie de argint, performanţă uriaşă, dacă ţinem cont de nivelul ridicat al întrecerii: „A fost o competiţie dură, cu foarte mulţi sporti bine pregătiţi. Suntem mulţumiţi de rezultatele înregistrate la Europene, dar vă spun cu toată sinceritatea că meritam mai mult. În meciul pentru aur al lui Alexandru, lupta a fost foarte strânsă.Cei mai mulţi antrenori şi sportive care au urmărit finala au spus că băiatul meu ar fi meritat medalia de aur, dar arbitrii au decis să-l declare învingător pe adversarul lui. Noi suntem barbate şi sportivi, în primul rând. Nu comentăm deciziile arbitrilor. Cu siguranţă că ne vom lua revanşa în concursurile viitoare, mai ales că petru Alexandru a fost prima întrecere de acest nivel”, a dezvăluit Marius Mihai Marin, antrenorul şi preşedintele clubului „Marin Marius Mihai Martial Arts” Târgovişte.
Revenind la concursul din Georgia, cel care a adus prima medalie de argint pentru delegaţia dâmboviţeană a fost David Ovidiu Marin. Târgovişteanul a intrat în luptă la categoria 65 de kilograme şi a reuşit o figură remarcabilă, ajungând pentru a doua oară pe podiumul continental: „Concurenţa este foarte puternică în aceste competiţii. Fiecare club, fiecare ţară aduce tot ce are mai bun. Sunt mulţumit de ce a reuşit David. Este a doua medalie europeană pentru el”, a precizat Marius Mihai Marin, tatăl, mentorul şi antrenorul celor doi super-campioni dâmboviţeni.
Marea surpriză a venit din partea mezinului Gabriel Alexandru Marin, care a concurat în competiţia juniorilor. Sportivul târgoviştean s-a luptat cu mult curaj şi a reuşit să se întoarcă acasă cu argintul european, un rezultat remarcabil, care îl recomandă deja ca un viitor mare campion al României de seniori.
Din păcate, clubul „Marin Marius Mihai Martial Arts” nu a putut deplasa în Georgia tot lotul, Mihai George Marin, accidentân-du-se înainte de competiţie în timp ce se afla în stagiul de pregătire cu lotul României de Wushu Kung Fu. A fost o absenţă care a cântărit enorm, Mihai George fiind unul dintre cei mai valoroşi sportivi ai României.
Chiar şi aşa târgoviştenii nostri au obţinut rezultate remarcabile pentru oraş: „Suntem mândri că am reprezentat Târgoviştea la cel mai înalt nivel, iar medaliile obţinute sunt rodul unei munci susţinute. Ne pregătim mereu pentru a fi cei mai buni şi reuşim de fiecare dată să obţinem rezultate remarcabile”, a concluzionat Marius Mihai Marin.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

" Suflet de copil "

Cu toţii cred că suntem de acord în totalitate cu citatul lui Constantin Brâncuşi – „Când ai încetat să mai fii copil, ai murit de mult.”, deoarece în fiecare persoană există un suflet de copil. În primul rând, trebuie să înţelegem că sufletul nostru nu are vârstă, acesta este efemer […]