FOTBALUL FEMININ NU SE MAI REIA

Mihai ROŞOIU

Prin hotărârea Comitetului de Urgenţă FRF din 21 mai 2020, campionatul Ligii 1 de fotbal feminin nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019/2020.
Comitetul de Urgenţă din 11 mai 2020 validase îngheţarea tuturor competiţiilor feminine în desfăşurare, exceptând partea superioară a clasamentului Ligii 1.
Ulterior acestei decizii, a avut loc o nouă videoconferinţă la care au participat reprezentanţii echipelor de pe primele şase locuri în competiţie: „U” Olimpia Cluj, Universitatea Galaţi, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Piroş Security Arad şi Heniu Prundu Bârgăului.
Aceste cluburi şi-au exprimat acordul în unanimitate pentru nerelu-area Ligii 1 şi, astfel, Comitetul de Urgenţă FRF a decis în consecinţă.
Având în vedere că un singur club a depus documentaţia aferentă obţinerii licenţei de participare în competiţiile europene intercluburi de fotbal feminin, Universitatea Olimpia Cluj va participa în competiţia UEFA Women’s Champions League 2020/21, în situaţia în care va obţine licenţa de participare în competiţia anterior menţionată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile (108) De la explozia urbană la bidonville-ul global

de Mike Davis_Totuşi, în ciuda eforturilor făcute de majoritatea guvernelor sud-americane, începând cu anul 1980, din nou economia subterană a luat tot mai puternic amploare. Ecuaţia marginalizare urbană = marginalizare profesională devine irefutabilă şi universală: coform Naţiunilor Unite, cei ce muncesc la negru ajung să reprezinte aproape două cincimi din […]