FOTBALUL FEMININ NU SE MAI REIA

Mihai ROŞOIU

Prin hotărârea Comitetului de Urgenţă FRF din 21 mai 2020, campionatul Ligii 1 de fotbal feminin nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019/2020.
Comitetul de Urgenţă din 11 mai 2020 validase îngheţarea tuturor competiţiilor feminine în desfăşurare, exceptând partea superioară a clasamentului Ligii 1.
Ulterior acestei decizii, a avut loc o nouă videoconferinţă la care au participat reprezentanţii echipelor de pe primele şase locuri în competiţie: „U” Olimpia Cluj, Universitatea Galaţi, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Piroş Security Arad şi Heniu Prundu Bârgăului.
Aceste cluburi şi-au exprimat acordul în unanimitate pentru nerelu-area Ligii 1 şi, astfel, Comitetul de Urgenţă FRF a decis în consecinţă.
Având în vedere că un singur club a depus documentaţia aferentă obţinerii licenţei de participare în competiţiile europene intercluburi de fotbal feminin, Universitatea Olimpia Cluj va participa în competiţia UEFA Women’s Champions League 2020/21, în situaţia în care va obţine licenţa de participare în competiţia anterior menţionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile (108) De la explozia urbană la bidonville-ul global

de Mike Davis_Totuşi, în ciuda eforturilor făcute de majoritatea guvernelor sud-americane, începând cu anul 1980, din nou economia subterană a luat tot mai puternic amploare. Ecuaţia marginalizare urbană = marginalizare profesională devine irefutabilă şi universală: coform Naţiunilor Unite, cei ce muncesc la negru ajung să reprezinte aproape două cincimi din […]