FOTBAL JUDEŢEAN PROGRESUL GĂEŞTI – PRIMA ECHIPĂ ÎNSCRISĂ ÎN CAMPIONATUL URMĂTOR

S.A.
0 0

sportŞtim greutăţile prin care trece ţara în toate domeniile de activitate inclusiv sportul – fotbalul.
în campionatul recent încheiat s-au înscris iniţial 102 echipe, iar la final au sosit mai puţine (93). Cele ce s-au „pierdut” pe traseu au ocazia să reia activitatea, să se înscrie în categoria PROMOŢIE (cu excepţia lui A.S. DOICEŞTI care se poate înscrie în ONOARE).
Dar vacanţa abia a început, este timp să se organizeze, să facă rost de bani şi să se înscrie în campionatul următor. Practic, categoria PROMOŢIE începe pe 31 august, iar înscrierile se fac până cel târziu 10 august 2014. Ediţia trecută a fost alcătuită din 3 serii
(NORD, SUD, VEST) de PROMOŢIE a câte 12 echipe fiecare. Acum se aşteaptă până la 10 august, dată când se vor alcătui seriile. în funcţie de numărul de echipe se vor alcătui două sau trei serii a minimum 12 echipe.
Au anunţat că se vor înscrie echipe noi precum VALEA LUNGĂ, a doua echipă din PICIOR DE MUNTE şi ULIEŞTI, VIITORUL TOMŞANI (COSTEŞTI VALE), VIITORUL IEDEREA, PROGRESUL
GĂEŞTI etc. Sunt doar câteva echipe noi care şi-au manifestat dorinţa de a avea echipe noi în campionatul judeţean de fotbal.
Iată că PROGRESUL
GĂEŞTI pare cel mai serios club nou înfiinţat, deoarece are şi personalitate juridică, lăsându-i în urmă pe cei de la VIITORUL GĂEŞTI. E bună şi ambiţia asta la ceva, duce la dezvoltarea. Dacă tot a apărut două cluburi noi la GĂEŞTI, de ce nu ar reveni şi UTCHIM GĂEŞTI, fie şi sub altă denumire. Găeştiul „politic” este mânat de a avea avea fiecare echipa lui… Cum spuneam, PROGRESUL GĂEŞTI s-a înscris, a plătit toate taxele de afiliere şi participare, a făcut legitimaţii etc.
Zilnic secretariatul A.J.F. DÂMBOVIŢA este deschis între orele 09.00-13.00, pentru cei ce doresc să se înscrie sau au nevoie de informaţii.
De asemenea, reamintim celor de la GAZ METAN 2
FINTA, DINAMO ODAIA TURCULUI şi GLORIA MĂNEŞTI,
să-şi pregătească din timp documentele pentru legitimare juniorilor.
Foarte important de reţinut în Ligaa 4-a şi ONOARE
au drept de joc numai juniori A1, adică născuţi între anii 1996-200. Ceilalţi pot evolua numai la grupele de juniori C, D, E, în funcţie de vârstă. Delegaţii nu mai au voie să înscrie în raportul de arbitraj jucătorii născuţi în anii 2001, 2002, 2003 etc, la jocurile din Liga a 4-a şi ONOARE. Cine nu va respecta regulamentul va pierde jocurile (sesizare din oficiu) şi va fi penalizat cu amenzi mari.
Aşadar, zilnic, delegaţii pot veni la secretariatul A.J.F. DÂMBOVIŢA pentru orice problemă inclusiv pentru plata unor datorii (amenzi), cartonaşe galbene şi roşii din retur, etc.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişteanca Andra Păun, în echipa de antrenori de la Summer Camp Junior Programele ProBasketball Academy sunt special concepute pentru copiii care doresc să înveţe sau să îşi perfecţioneze performanţele baschetbalistice

Odată cu venirea vacanţei de vară, Pro Basketball Academy oferă copiilor pasionaţi de baschet două programe de pregătire de vară. Programele Summmer Camp se vor derula cu susţinerea FR Baschet şi sunt special create pentru cei care doresc să-şi petreacă vacanţa jucând baschet, având acces la expertiza antrenorilor din Serbia, […]