FOSTUL ANTRENOR AL CSM TÂRGOVIȘTE, NOUL SELECȚIONER AL NAȚIONALEI DE VOLEI FEMININ

Mihai ROŞOIU
1 0

Naționala feminină de volei a României are un nou selecționer. Acesta este spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez (44 de ani), iar obiectivul acestuia este calificarea echipei noastre la turneul final al Campionatului European din 2023.

Tehnicianul a venit luni la București și a semnat un contract valabil pe un an cu posibilitate de prelungire. Fost antrenor la CSM Târgoviște în campionatul 2017/ 2018, acesta a recunoscut că se întoarce cu bucurie în România.

”Am antrenat aici un an și a fost unul dintre cei mai frumoși ani ai carierei, pentru că am întâlnit oameni deosebiți. Imediat ce am pus piciorul în România, aceleași frumoase impresii, oamenii la fel de drăguți, domnul președinte, oamenii din federație… E un început foarte bun. România are un viitor foarte frumos în volei, are multe jucătoare tinere care, sub îndrumarea corectă și cu sprijinul federației – și văd că noua conducere vrea să facă multe lucruri frumoase – pot avea un viitor strălucit”, a declarat Guillermo Naranjo Hernandez, noul selecționer al naționalei feminine de volei a României.

Chiar antrenorul a fost cel care a cerut să semneze la început pentru doar un an: ”Domnul Naranjo a avut un lucru un plus față de ceilalți contracandidați, pentru că a spus că în special în primul an nu îl interesează în special partea materială, ci vrea să demonstreze ceea ce are de făcut, să vedem dacă într-adevăr lucrurile sunt corecte și apoi să facem un contract pe o perioadă mai lungă. Deci contractul este pe un an. Iar obiectivul este calificarea la Campionatul European 2023”, a declarat președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, conform doarvolei.ro.

Unul din obiectivele personale ale noului antrenor va fi acela de a încerca să o convingă pe Alexia Căruțașu că naționala României este echipa la care se poate dezvolta așa cum visează. Ea a depus la finalul anului trecut o cerere pentru a evolua pentru Turcia.

”O să fac tot ce ține de mine ca ea să se simtă confortabil și să se convingă că avem un program nou, o nouă viziune, în care vrem ca jucătoarele să simtă că sunt importante, pentru că altfel și federația ar avea de suferit. Vrem ca ea și nu numai ea, ci toate jucătoarele, să înțeleagă că sunt importante, că opinia lor este importantă, sănătatea și viitorul lor sunt importante și că noi suntem aici pentru a ne asigura că evoluția lor crește”, a afirmat Guillermo Naranjo Hernandez potrivit sursei citate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Trezirea(2) Un curcubeu ne iubește pe cer, de Carmen Duvalma, eLiteratura

Trezirea are loc încet în cuvinte, în fiecare rând alcătuit de ele în forma și în structura poeziei care îi ține și îi adăpostește stările, trăirile, viziunile. Carmen Duvalma își așază delicat dar sigur pașii în aceste teritorii ale trezirii, ale desfacerii care încurajează începutul și mersul mai departe, care […]