Published On: lun, sept. 2nd, 2019

FOSTELE COMPONENTE AL CSM-ULUI, ÎN LOTUL NAŢIONAL DE 3X3

nichiduta.ro

Începând de sâmbătă şi până duminică seara, întrecerile FIBA 3×3 Europe Cup 2019 adună la Debrecen întreaga elită continentală din circuitul de baschet 3×3, la startul competiţiei fiind prezente cele mai valoroase 24 de echipe naţionale (masculin şi feminin) de pe Bătrânul Continent. Calificată la turneul final continental de la Debrecen, echipa feminină a României participă într-o formulă inedită, fiind compusă din Ancuţa Stoenescu, Gabriela Irimia, Ruxandra Chiş şi Alexandra Uiuiu. Acvilele vor juca sămbătă împotriva selecţionatelor Letoniei (ora 18:00) şi Belarus (21:00), iar primele două clasate din Grupa B vor accede în sferturile de finală. Toate meciurile de la Debrecen vor fi transmise în direct în regim de live-streaming pe canalul oficial de youtube al forului internaţional de specialitate, transmisie preluată pe pagina de facebook Romania 3×3.
Naţionala feminină de baschet 3×3 a României participă, la Debrecen, începând de sâmbătă şi până duminică seara, la întrecerile FIBA 3×3 Europe Cup 2019. După ce a trecut de faza calificărilor, fază în care au fost înscrise 31 de echipe naţionale de pe Bătrânul Continent, reprezentativa României a obţinut vizele pentru turneul final şi a fost distribuită în Grupa B, urmâd să evolueze în cadrul întrecerilor de la Debrecen împotriva selecţionatelor similare ale Letoniei şi Belarus.
Conform datelor anunţate de FIBA, iată programul meciurilor pe care România le va susţine în cadrul Grupei B, cu precizarea că primele două clasate vor accede în sferturile de finală, fază care se va desfăşura duminică după-amiază:
31 august 2019
România – Letonia (ora 18:00) Belarus – România (ora 21:00) Pe de altă parte, menţionăm ca România se prezintă la startul FIBA 3×3 Europe Cup 2019 într-o formulă inedită, echipa noastră fiind compusă din Ancuţa Stoenescu, Gabriela Irimia, Ruxandra Chiş şi Alexandra Uiuiu, în vreme ce marile absente de la această ediţie a întrecerilor europene de baschet 3×3 sunt Gabriela Mărginean, Sonia Ursu şi Elisabeth Pavel.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro