Fortuna Poiana Câmpina – Urban Titu 3-0 (1-0) Multe gafe în apărare

A.l.
0 0

sportsportAu marcat: Antohi (min. 44 şi 90) şi Munteanu (90+2)
Au arbitrat bine: Antoni Andrei
– Andrei Constantinescu, Adriana Marinescu (toţi din Bucureşti).
Cartonaşe galbene: I. Marin (32), Antohi (85) – T. Calofir (37).
Fortuna: Hânţaşcu – C. Gheorghe (79 – Petean), Marin (cpt.), B. Şandru (30 – A. Gheorghe), M. Mureşan
– Munteanu, Minciună, Crosman, Stăncescu (65 – Păiuş) – Chelaru (82 -Taciuc), Antohi. Rezerve neutilizate: Stroescu – Savu, Vişan.
Antrenori: Cătălin Gheorghe, Marius Vişan şi Bogdan Pârvu.
Urban: Dumitrescu (cpt) – Dan, Tudose, Butoi, Mirescu – T. Calofir, Dobre (46 – Albu), Corbu (59 – Drăgan), Ivaşcu (79 – C. Calofir), Penescu (46 -Ciocotoiu) – Săndulescu. Rezerve neutilizate: Mihai – Dicu, Lică.
Antrenori: Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin.
Venit după o înfrângere la Bradu (scor 2-1), Fortuna a intrat decisă în câmpul de joc să câştige. Urban a ripostat ambiţios.
La început, jocul a fost aspru şi nebulos. La un contraatac, Corbu (24) a ratat o ocazie imensă de a marca.
„Norocoşii” au atacat mai mult, dar n-au putut pune în pericol poarta apărată de Dumitrescu.
în minutul 44, fundaşul stânga M. Mureşean a urcat în atac, a centrat cu mult efect, Antohi i-a luat faţa lui Butoi şi, de la 14 m, a trimis balonul în plasa porţii Urbanului, 1-0.
După pauză, trupa antrenată de Nicu Croitoru a jucat îndrăzneţ. N-a refuzat fotbalul. A jucat deschis.
Au fost perioade când Urban a presat careul din faţa portarului Hântaşcu, când a comprimat jocul. A atacat mai cu tupeu, a avut ocazii.
T. Calofir a fost mintea limpede de la mijlocul terenului, punându-le mari probleme lui Minciună, Stăncescu şi Crosman.
Urban a atacat, dar a făcut-o stereotipic şi liniar. Fără viteză, fără imaginaţie, atcaurile au fost sortite eşecurilor.
Mai mult, pe final de meci a mai încasat două goluri. în minutul 90, Munteanu a driblat doi jucători şi, de la 18 metri, a şutat imparabil sub bară,
2-0.
Urban a fost vulnerabilă şi, în minutul 90+2, când Antohi, de la 16 m, l-a lăsat fără replică pe portarul Dumitrescu, 3-0. Formaţia din Titu a plătit tribut gafelor din apărare şi a pierdut la scor de neprezentare.
Fundaşii centrali Butoi şi Tudose nu l-au putut marca pe golgheterul Andrei Antohi, care ştie să speculeze cea mai mică ezitare. De azi, Fortuna Poiana Câmpina are un nou antrenor. Este vorba de Laurenţiu Diniţă fost jucător la Sportul Stundeţesc, Concordia Chiajna, Steaua, ultima oară antrenată la ACS Berceni.
Jucătorul meciului, Andrei Antohi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CONDUCEREA CHINDIEI, LIPSĂ DE FAIR-PLAY!

Pregătirea începerii jocului dintre cele două echipe târgoviştene decurgea normal. Jucătorii se încălzeau pe un teren unde jucaseră ani mulţi. Şi când arbitrii se pregăteau să iasă din cabine ca să înceapă meciul, jucătorii aşteptau la marginea terenului, iar delegatul echipei CHINDIA este „îndemnat” să introducă o contestaţie împotriva echipei […]